Hevoset Messut 2023

Talvi on tapahtumamaailmassa aina hiljaisempaa ja huhtikuiset Hevoset Messut ovat kyllä meillä aina odotettu tapahtuma! Moni mietti tuleekohan tänä vuonna yhtä paljon väkeä, kuin mitä oli viime vuonna ja kyllä tuli!

Miniature Unicorns oli jälleen tänä vuonna mukana messuilla osana Bäkkärin tiimiä.

Bäkkäri perustettiin yhdessä useamman yrityksen kanssa muutama vuosi sitten ajatuksella, jossa haluttiin tukea erityisesti kilpahevosten taustajoukkoja ja erityisesti hevosenhoitajia. Bäkkäri tarjoaa hengähdyspaikan, sekä virvokkeita ja pientä naposteltavaa monissa ratsu- ja ravitapahtumissa. Bäkkäri löytyy Facebookista nimellä Bäkkäri ja Instagramista @bakkari_suomi.

Tänä vuonna Hevoset Messujen Bäkkärillä oli myös Heidi Lammin valokuvanäyttely. Heidi oli valinnut suosikkikuviaan ja ripustanut niitä ympäri Bäkkärin tilaa. Nämä isot upeat valokuvat Fillestä ja Nuutista koristivat Bäkkärin sisääntuloa!

Moni on ehkä huomannutkin, että Heidi Lammi toimii meillä luottokuvaajana. Heidin kanssa on äärettömän helppoa työskennellä ja kuvausreissuilla saa aina nauraa, vaikka minien kanssa kuvaaminen on toisinaan haastavaa. Etenkin kun niitä on kolme samaan aikaan…

Heidillä on omat nettisivut, josta voit käydä katsomassa hänen upeita kuviaan: heidilammiphoto.com

Facebook sekä Instagram tilit: Heidi Lammi Photography

Viimevuotiseen tapaan Fille ja Nuutti ilahduttivat messuväkeä omassa aitauksessaan.  Fille jaksoi reippaasti koko viikonlopun käydä moikkaamassa ihmisiä aidan reunoilla, kun taas Nuutti keskittyi enemmänkin syömiseen ja lepäämiseen.

Sunnuntaina järjestettiin Bäkkärillä Fillen ja Nuutin Meet & Greet, jossa sai tulla ottamaan yhteiskuvia minihevosten kanssa. Tänä vuonna innokkaita olikin aiempaa enemmän ja jossain vaiheessa jouduimme jo ilmoittamaan, että tilaisuus päättyy, sillä Bäkkärin lavalla oli alkamassa jo seuraava ohjelma. Pitää muistaa varata seuraavalla kerralla enemmän aikaa tähän!

Sunnuntaina Fille ja Nuutti pääsivät myös isolle ratsastusareenalle, sillä siellä järjestettiin rotuesittely. Amerikan miniatyyrihevoset olivat areenalla samaan aikaan Shetlanninponin sekä Clydesdalen kanssa. Nuutti päätti heti hyödyntää tilaisuutensa päästessään ilman loimea hiekka-areenalla ja päätyi piehtaroimaan siinä heti alkumetreillä.. Jos ei olisi naurattanut niin olisi voinut vähän nolostuttaakin. Mutta niin kuin eräs kommentoi tapahtumaa; ihania luonnonlapsia nämä Fille ja Nuutti, joita ei selkeästi jännitä isotkaan yleisömäärät.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *